Kancelarijske stolice i kancelarijski nameštaj. Na pravom ste mestu!

STADIUM doo Beograd - Nameštaj po meri

Akustični Paneli


SNOWSOUND TECHNOLOGY

Patentirana tehnologija SNOWSOUND panela, zasnovana je na upotrebi panela sastavljenih od materijala sa promenljivom gustinom, koji postižu selektivnu apsorpciju na različitim frekvencijama i time optimiziraju akustičko okruženje, bez obzira na debljinu panela. Odsustvo okvira i šavova i neuobičajene karakteristike materijala koji se koriste u izradi panela, čini ih izuzetno laganim, nenametljivim i prilagodljivim za bilo koje okruženje.

STADIUM doo Beograd - kancelarijski nameštaj

KARAKTERISTIKE:

 1. Površine panela su obložene Trevira CS® poliesterskom tkaninom čvrsto vezanom za unutrašnju vatu sa kojom formira jedno telo bez pauze. Ova svojstva omogućavaju da se dobije površina koja, iako se vizuelno pojavljuje vrlo mekana, zapravo je otporna, teška za rušenje ili perforiranje;
 2. Poliester visoke gustine;
 3. Poliester srednje gustine;
 4. Poliester niske gustine;
 5. Čvrste ivice.

REDUKCIJA DECIBELA

SNOWSOUND TECHONOLOGY je testirana u komori na Univerzitetu u Ferari (Italia) za merenje zvuka prema standardu ISO 10053. Merenja su sprovedena raznim konfiguracijama i pokazala značajan kapacitet Snowsound-a za slabljenje zvuka. Performanse su zabeležene na različitim frekvencijama.

GREENGUARD GOLD SERTIFIKAT

Snowsound proizvodi su dobili certifikaciju Greenguard Gold, što ukazuje na to da su proizvodi sa niskim emitovanjem i doprinose poboljšanju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. Reprezentativni uzorci proizvoda sa oznakom sertifikacije kompanije Greenguard su nezavisno testirani i sertifikovani da ispunjavaju rigorozne standarde sertifikacije Greenguard treće strane koji su među najstrožijim na svetu. Da bi se pomoglo u smanjenju zagađenja vazduha u zatvorenom, arhitekte, dizajneri, specifikatori i vlasnici zgrada biraju materijale i proizvode koji oslobađaju najmanje moguće zagađujuće materije (poznate i kao proizvodi sa niskim emitovanjem).

NAGRADE

Snowsound paneli su dobitnici velikog broja nagrada, među kojima možemo izdvojiti sledeće:

 • German design award 2018,
 • Best of Neocon 2017 Award,
 • Design Europa Awards,
 • Grandesignetic Award 2016,
 • DesigEuropa Award,
 • Hip Interior Design – Neocon Chicago 2016,
 • i mnoge druge.