IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

strelica konferencijske stolice

  • Kada se ergonomija piše velikim slovima.
  • Prostor sa potpisom.
  • Sedeti dobro nije skupo.
dauphin
dauphin kancelarisjki stolovi

Brend DAUPHIN predstavlja sam vrh svetske ponude na polju kvalitetnih stolica svih namena. DAUPHIN je sinonim u svetu kancelarijskog nameštaja i opreme za kvalitet, inovativnost i pre svega ergonomiju. Gledajući na tržište kao na objedinjenu celinu DAUPHIN-u je cilj da kroz jednu kompaniju ponudi najrazličitiji program stolica, kako za kancelarijske prostore, konferenc sale, javne prostore tako i za industriju i objekte posebne namene, koji zahtevaju poseban kvalitet i poštovanje svetskih standarda na polju kvaliteta, izdržljivosti, poštovanja najrazličitijih sanitarnih normi. Svi ovi sistemi stolica su podržani od strane DAUPHIN-a najrazličitijim tipovima stolova koji garantuju visoki kvalitet.

Vise

Trend Office
Trend office

TREND OFFICE serija stolica iz DAUPHIN grupacije predstavlja moderno shvatanje koncepta uredjenja kancelarijskog prostora kroz raznoliku ponudu 8 različitih serija kancelarijskih stolica i pratećeg asortimana. Moto “Living, laughing, achieving” , “Živi, smej se i budi uspešan” je osnovni koncept.
Dizajneri TREND OFFICE kompanije imaju za cilj da svojim idejama ožive vaš prostor i time stvore mnogo ugodniji i prijatniji prostor za rad u kome će svaki korisnik uživati i biti mnogo produktivniji i inovativniji. Ova kompanija važi za kompaniju sa futurističnim dizajnom i novim idejama za moderno i življe kancelarijsko okruženje.

Vise

zuco
zuco stolice

ZÜCO je Švajcarska firma koja predstavlja savršenu sintezu ručne izrade, kvalitetnih materijala i duge tradicije koja datira još od 1921.godine. Ako za sebe i svoj radni prostor želite visoki kvalitet, osobenost i inovativnost ovaj brend predstavlja pravi izbor, jer ZÜCO smatra da kada pričate o pojmu kancelarijske stolice trebate prvo da imate na umu komfor i udobnost kao početnu tacku jer sva vaša produktivnost proizilazi iz kvalitetnog radnog okruženja. ZÜCO dizajn tim smatra da je njihov cilj da stvore kancelarijske stolice savršene ergonomije, mehaničke izdržljivosti i iznad svega modernog dizajna. Ako sebe pronalazite u ovoj ideji smatramo da je ZÜCO vaš pravi izbor.

Vise

bosse
bosse

Ako analizu naših potreba o kvalitetnom nameštaju počnemo od ljudi koji u tom prostoru rade svakodnevno doći ćemo do različitih odgovora kao što su, sloboda i bliskost, funkcionalnost i dizajn, koncentracija i komunikacija. Danas svi proizvodjači pokušavaju da naprave savršen spoj svih ovih potreba. Medjutim brend BOSSE je došao do zaključka da ova sinteza nema dobru primenu u realnosti. Zato se oni ne obaziru na ove parameter, već smatraju da je sve moguće. Ovaj način razmišljanja se odnosi kako na kancelarijski namestaj tako i na prostorno struktuiranje kancelarijskog prostora. Modularni nameštaj , modernog dizajna i velikih mogućnosti. Raznolikost boja i materijala čini ovaj sistem posebnim i zato inovativnim na polju kancelarijskog namestaja. Moderna tehnička rešenja kombinovanjem hromiranih cevi i fazonskih elemenata sa raznim vrstama ispuna , drvo - koža nude garanciju kvaliteta i pre svega autentičnosti korisniku.

Vise

kastel
logo kastel

KASTEL stolice predstavljaju oličenje italijanskog dizajna i kvaliteta. Brend KASTEL u svom programu nudi operativne stolice, konferencijske stolice, lounge i jos mnogo drugih stolica koje svoju primenu mogu naci u restoranima, kafeima, javnim objektima, kongresnim salama... Primarni cilj ove kompanije jeste da stvore savršenu sintezu izmedju vrhunskog dizajna, kvaliteta i ergonomije sa cenom koja je pristupačna svima koji imaju posebnu želju da oplemene svoj prostor sa modelima koja će predstavljati poseban ukras u enterijeru. Ako za svoj prostor želite samo najbolje, ove stolice su pravi izbor za Vas i Vaš prostor.

Vise

pedrali
pedrali logo

PEDRALI je jedan od vodecih italijanskih brendova kada se prica o opremanju javnih prostora. Stolice ovog renomiranog proizvodjaca mozete naci u restoranima, kaficima, holovima… Moderan dizajn, osvezavajuce boje I vrhunski kvalitet koji nudi ovaj proizvodjaca ce svakog gosta ostaviti bez daha. U koliko Vam je cilj da Vas restoran, kafic, bar, firmu… ucinite prepoznatljivim I interesantnim ovaj brend je pravi izbor za Vas.

Vise

forsit
forist

FORSIT iz grupacije LAS, predstavlja italijanskog giganta na polju opremanja kancelarijskog prostora. Inovativan pristup resavanja osnovnih kancelarijskih elemenata svrstali su ovog proizvodjaca u nasu ponudu. Sistemi sa vise sedecih mesta ovog proizvodjaca garantuju maksimalan kvalitet I udobnost. Sistemi HELLO, GALASSIA… zadovoljice zahteve I najzahtevnijih klijenata.

Vise

logo-mos
mos

MOS predstavlja novu liniju metalnih konstrukcija za stolove od razlicith vrsta materijala I zavrsnih obrada. Tehnoloska obrada na najsavremenijim masinama garantuje visok nivo kvaliteta I stabilnosti. Brza i laka montaza ne iziskuje poseban napor I opremljenost. Radne ploce stolova su od razlicitih materijala I debljina tako da svakom klijentu pruzaju neogranicene mogucnosti. Ovaj sistem stolova je brend firme STADIUM, I njen odgovor na sve zahtevnije potrebe trzista I njenih dugogodisnjih klijenata..

Vise

wini
wini sto

WINI je jedna od najpoznatijih svetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom stolova I kancelarijskog namestaja. Primarni akcenat ove kompnije jeste na modernizaciji kancelarijskog namestaja kao elementa koji treba da se razvija paralelno sa potrebama svojih korisnika. Ova kompanija nudi sve vrste kancelarijskih radnih I konferenc stolova, kaseta, komoda, pregradnih zidova, sistema za cuvanje dokumenata… Moderan dizajn, inovativna resenja, I nemacki kvalitet garantuju vrhunski proizvod. U koliko imate visoke standard I za sebe zelite samo najbolje, WINI je pravi izbor za Vas..

Vise

samoa namestaj
stolice samoa

SAMOA predstavlja jednu od najkvalitetnijih i eksluzivnijih kompanija koje se bave izradom kućnog nemeštaja. Akcenat na kvalitetu, udobnosti-ergonomiji i pre svega moderanom dizajnu ovu firmu su progurale u sam vrh. Koncept kompanije SAMOA jeste da svojim vrhunskim kvalitetom, dizajnom i pristupačnošću privuče veliki broj korisnika i upozna ih sa svojim programom i filozofijom. SAMOA program se sastoji iz 3 odvojene grupacije, moderna, klasična i transformišuća. Na ovaj način se pruža veliki izbor mogućnosti da vašom potrebom, ali i stiliskim afinititetima izaberete pravu opciju za vaš dom.

Vise

santarossa
santarossa

GRUPPO SANTAROSSA je italijanska kompanija sa iskustvom dugim više od 40 godina. Iskustvo stečeno godinama neprekidne aktivnosti obezbedio je unapredjenje proizvodnog programa koji su u skladu sa potrebama i tendencijama tržišta. Ova kompanija smatra da je preko četrdeset godina rada, iskustva i stalno poboljšavanje tehnologije i proizvoda važna garancija. U poslednjih nekoliko godina kompanija se fokusirala na proširenje svoje grupe grupama koje će pokriti potražnju tržišta za svim vidovima nameštaja i pretećeg asesoara. Na osonovu toga GRUPPO SANTAROSSA je razvila svoje proizodne aktivnosti u odredjenim oblastima kao što su, kućni nameštaj modenog dizajna, kućni nameštaj klasičnijeg stila, kuhinje, posebni enetrijeri za ploveće objekte.

Vise

caimi
caimi

CAIMI BREVETTI je poznata italijanska firma za proizvodnju opreme za kancelarije i druge privredne objekte. Njihovi proizvodi su izuzetno modernog dizajna, a univerzalnost oblika daje mogućnost primene za različite namene. Iz tih razloga CAIMI je omiljen kod arhitekata i investitora koji cene visok kvalitet proizvoda. U našoj zemlji proizvodi CAIMI su prisutni u prodavnicama modnih proizvoda, prodavnicama knjiga, bankama i mnogim drugim prodajnim i uslužnim prostorima.

Vise